Sommerhuset 7-8 maj 2011

Vindue mod terrassen er punkteret - termorude skal skiftes (125*138)
Vindue - køkkenvidue bør erstattes med termo-rudevindue (97*100)
WC erstattes af nyt? -
Sikring af lampe
Fjernsyn skal skiftes
Hegnsbrædder skal justeres med stolper der stabiliserer dem

21. maj 2011

Til Danc...

Huset er parat til udlejning i dag. Der er tændt for elektriciteten og det varme vand. Der er tændt for køleskab og fryser, så det er parat, når gæsterne kommer. Der er tændt lidt for gulvvarmen i badeværelset og for elradiatoren i stuen. Og der er fjernet pletter på tæppet i stuen og udestuen.

1. Der er anskaffet nye havemøbler til erstatning for de ødelagte og forsvundne fra sidste år- sort nonwood bord med 6 sorte 5-positionsstole (Folde)
Der er derudover 2 hvide plast 5-positionsstole og 4 hvide stabelstole.
Der er en ny haveparasol.

2. Der er nye senge i værelset mod øst med god topmadras.

3. Der blev sat nye, specialsyede foldegardiner op ved alle vinduer i stuen og udestuen sidst på sommeren sidste år, så jeg er uforstående over for jeres bemærkning på eftersynsrapporten om at der var rullegardiner, som ikke kunne rulles op og ned. Der er ingen rullegardiner - og de nye gardiner fungerer perfekt, så det må da være en uprofessionel der har ført tilsyn.

4. Der er skiftet indmad i toilettet og nyt brusearmatur i badeværelset.

5. Der er et andet tv - Sony, så det skulle være enkelt at finde ud af at styre satellitprogrammerne.

6. Der er, eller bliver, sat nyt vindue i stuen, da det gamle er punkteret. Der bliver også sat nyt vindue i køkkenet. Jeg ved ikke hvornår tømreren har tid til det. Han havde lovet det inden udlejjningen i dag, men det var ikke sket onsdag aften, hvor jeg var der med de nye havemøbler. Jeg kan først få fat på ham i næste uge.

Mange hilsner
xx